Close
Kategorier
  Filters
  Preferences
  Søk

  Om oss

  Boyesen & Munthe AS

  Boyesen & Munthe AS er en fri og privateid grossist med et omfattende produktspekter av mekaniske- og elektromekaniske produkter for låsesmeder, installatører og detaljister.

  Målsetting

  Vårt mål er fornøyde kunder. Vi satser på de som satser på oss, store som små. Forankret er også et humanistisk verdigrunnlag inkludert fokus på menneskers likeverd. Vi skal være en attraktiv arbeidsplass. Boyesen & Munthe skal være en privateid og uavhengig kvalitetsleverandør, også i fremtiden.

  Visjon

  Vår visjon er stadig å utvikle vårt produktspekter i samarbeid med våre kunder. Vi skal ha en høy servicegrad, god kompetanse og fokus på logistikkløsninger som gir beste leveringskapasitet og presisjon.

  Historie

  Vår historie startet i 1919 med Alf Munthe AS og J.W. Boyesen i 1925. Begge hadde produkter de solgte til jernvareforhandlere og låsesmeder. J.W.Boyesen AS ble i mars 2000 kjøpt opp av Thorleif Lerbrekk og i januar 2002 fusjonert med Alf Munthe AS. Firmanavnet ble endret til Boyesen & Munthe AS (B & M). Produktspekteret er vesentlig utvidet og elektromekaniske og elektroniske produkter har økt betraktelig de senere årene. Våre leverandører er ledende på sine respektive produktområder og vi lagerfører det utvalget av produktene som er viktig i vårt marked.

  Miljøsertifisering/returordning

  Boyesen & Munthe er en Miljøfyrtårn sertifisert bedrift siden desember 2018. 

              

  Boyesen & Munthe har utarbeidet en miljørapport, denne kan lastes ned her

  Vårt Miljøfyrtårn sertifikat kan lastes ned her

  Arbeidsmiljø

  Vår organisasjon oppfyller kravene til den globale standarden for god en arbeidsplass.

  Great Place to Work®