Close
Kategorier
  Filters
  Preferences
  Søk

  Historie

  Boyesen & Munthe er en fri og privateid grossist med et omfattende produktspekter av mekaniske- og elektromekaniske produkter for låsesmeder, installatører og detaljister.

  Vår historie
  startet i 1919 med Alf Munthe AS og J.W. Boyesen i 1925. Begge hadde produkter de solgte til jernvareforhandlere og låsesmeder. J.W.Boyesen AS ble i mars 2000 kjøpt opp av Thorleif Lerbrekk og i januar 2002 fusjonert med Alf Munthe AS. Firmanavnet ble endret til Boyesen & Munthe AS (B & M).

  Produktspekteret er vesentlig utvidet og elektromekaniske og elektroniske produkter har økt betraktelig de senere årene. Våre leverandører er ledende på sine respektive produktområder og vi lagerfører det utvalget av produktene som er viktig i vårt marked.

  Vår visjon
  Stadig å utvikle vårt produktspekter i samarbeid med våre kunder.

  Vårt mål
  B & M skal være den foretrukne leverandøren for alle låsesmeder i Norge. 

  Vi skal ha en høy servicegrad, god kompetanse og fokus på logistikkløsninger som gir beste leveringskapasitet og presisjon. 

  Vi satser på de som satser på oss, store som små. Vi er villige til å investere for fremtiden.

  Forankret er også et humanistisk verdigrunnlag inkludert fokus på menneskers likeverd. 

  Boyesen & Munthe skal være en privateid og uavhengig kvalitetsleverandør, også i fremtiden.

  Boyesen & Munthe ønsker å vise samfunnsansvar, og vi ønsker å være et godt eksempel for våre medarbeidere, kunder, leverandører og andre ved å ha fokus på miljø, og ta miljøhensyn, både på jobb og privat. Vi skal være en attraktiv arbeidsplass. Vi skal være en respektabel og troverdig partner for både våre kunder og leverandører.

  Boyesen & Munthe er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift siden desember 2018.